maanantai 10. maaliskuuta 2014

Ulla - maanteiden kuningas

Hyvät naiset ja herrat, haluaisimme esitellä teille perheemme uuden jäsenen Ullan. Tämä kehräävä kaunotar syntyi vuonna -94 Opelin tehtaalla, jossa hänet ristittiin Commodoreksi. Ailahtelevaisen ja ärhäkän luonteensa takia päätimme nimetä uuden vauvamme kaikkien tunteman Ulla Taalasmaan mukaan. 

Pulitettiin Ullasta 2500 dollaria ja kuultiin jälkeenpäin, että sen entinen omistaja oli ollut hieman onnekkaampi, sillä hän oli vaihtanut auton laatikolliseen kaljaa. Sen jälkeen auto on kuitenkin laitettu kuntoon moottoria, ilmastointia ja muita mukavuuksia myöten. Kyllä nyt kelpaa körötellä!VAROITUS! Seuraava kuva sisältää raakaa materiaalia.


Ullan sisälmykset.

Tämä video kertoo auto, kotimatka ja vuori. 

Heh. Moi.
- Eriko ja Susko
2 kommenttia:

  1. Löysin teidän blogin ihan sattumalta ig:n kautta ja nyt unohin teiän ig tunnukset, ois kiva sieltäkin seurata teidän aussimatkaa? ;D Kiva kun pidätte blogia! Itekin lähössä luultavasti talvella, kaikki vinkit tervetulleita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JEE, tosi kiva kun löysit tänne! Ootko suunnitellut vielä yhtään, että minne päin oot matkalla? Aattelitko hakea Working Holiday -visaa myös? :) Meiät löytää instagramista nimimerkeillä susanna_servin ja erica_inger.

      Poista