tiistai 11. maaliskuuta 2014

Sunshine Coast

Tiistaiaamuna töitä aloitellessamme saatiin "surullinen" ilmoitus, että "joudutaan" pitämään jokin aika lomaa. Suureksi harmiksemme sitruunat olivat vielä liian pieniä kerättäväksi. Ei muutakun Ulla alle, kaasu pohjaan ja nokka kohti Sunshine Coastia.  Mikään ei tunnu kivemmalta, kuin juoda aamusumppia katsellen näitä söpöliinejä.

Mooloolaba Beach

Päästiin ensimmäistä kertaa kokeilemaan surffausta, joka osottaitui aivan loistavaksi tavaksi polttaa kuukaden ajan kertyneitä kiloja.

Naistenpäivänä mentiin gourmet-pizzeriaan, josta valittiin listalta vuonna 2012&2010 maailman parhaiksi äänestetyt pizzat. Kuvassa oleva pizza sisälsi mm. tuoretta tunaa, mansikoita, mangoa,  salsaa, wasabia, inkivääriä. Melko mielenkiintoinen yhdistelmä: tuntui kuin olisi samaan aikaan sushia ja hedelmäsalaattia. Noosa Beach


Noosassa vietetyn rantapäivän jälkeen suunnattiin Queenslandin kansallispuistoon, jossa hikipäissämme yritettin etsiä koalia. Valitettavasti ainut asia mitä koalat olivat jättäneet jälkeensä oli eukalyptuksen hajuiset pökäleet. Tyydyttin siis leikkimään Tarzania ja kiipeilemään viidakossa.Majoituimme kolme yötä Mooloolabassa sijaitsevassa backpacker-hostellissa. Nuorta väkeä oli kuin markkinoilla ja törmättiinpä jälleen muutamaan suomalaiseenkin. Nyt on lomat lusittu ja huomenna päästään onneksi takaisin arkeen farmille, jossa meitä odottaa jättiläismäisistä sitruunoista notkuvat puut. Eikun lompakkoa lihottamaan!

Pusuja, 
Suski ja Erika

1 kommentti:

  1. No nyt Annikki tätsykkä on päässyt katselmaan kuvianne !!! Pikimiten poimimaan niitä sitruunoita että voitte viettää makeeta elämmää rakkain terveisin Annikki

    VastaaPoista