lauantai 1. maaliskuuta 2014

Food overdose

Heissulivei, kaikkihan tietää, että ihmisen on elettävä syödäkseen tai syödä elääkseen. Olemme päässeet maistelemaan makuhermojamme hiveleviä kulinaristisiä makuelämyksiä. Pojat uskaltautivat muunmuassa maistamaan kengurunlihapurilaista, jonka jälkeen joutuvat pomppimaan tiensä WC:hen.  


  

Paikallisen pirtumyyjän mukaan yksi kalja vastaa energiallisesti yhtä avokadoa ja yhtä lampaankyljystä. Kun muutaman olusen siis juo niin voi siis huoletta jättää päivällisen väliin, mutta niinhän ME EI siis tehdä, koska rakkautemme ruokaan on liian suuri.Proteiinia

 


  
 Eksyttiin illalliselle Korealaiseen, jossa tarjolla oli keitto jonka lihasta en ottanut kovin selvää. Oliko siis kysessä hot&spicy dog soup vai hot&spicy beef soup? 

Maistettiin myös ostereita ensimmäistä kertaa. Maistui siltä kun olisi ottanut lusikallisen merivettä Kauppatorin laiturilta.Kun me super-nälkäiset ihmisparat saavuttiin rankan shoppailureissun jälkeen metsästämään jotain suuhunpantavaa löydettiin ravintola mistä sai kaksi ateriaa yhden hinnalla! How cool is that! Normaalit ihmiset ehkä olisivat tyytyneet yhteen ateriaan, mutta me tyydyttiinkin vain kahteen ateriaan.

Nälkäisää loppupäivää! xx Erika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti