maanantai 3. maaliskuuta 2014

Moneytrees

Saatiin tossa lauantai-illan ratoksi puhelu työvoimatoimistosta, että nyt olisi tarvetta työntekijöille heti seuraavaksi aamuksi. Ei siinä mitään - nyt siis sitten leikitään Tarzania, kiipeillään piikikkäissä sitruunapuissa 6krt viikossa kahdeksan tunnin vuoroissa. Roikutaan yhdellä kädellä puusta, yhdessä kädessä sakset ja mitta (sitruunoiden pitää olla tismalleen oikean kokoisia...) ja koitetaan tasapainotella tikkaiden päällä. Kaikille tämä apinailu ei ole niin helppoa, sillä jo toisena työpäivänä Erika lensi tikkailta ja ansaitsi itselleen heti kättelyssä muutaman sairaslomapäivän.

Mitenkään rikastumaan tässä ei olla päästy, sillä ollaan tähän mennessä tienattu noin 60$ per nassu. Yhdestä sitruunaboxista maksetaan 135$ ja hyvä kun ollaan saatu edes sen pohja peitettyä. Tästähän me ei olla silti lannistuttu, sillä harjoitus tekee mestarin (ainakin saduissa). Odotellaan tässä innolla nyt mandariinien kypsymistä, koska kuultiin muilta työntekijöiltä että niistä saisi ainakin 150-200 dollaria päivässä.

40 asteen helteessä pitkähihaiset tamineet päällä puissa pomppiminen saa kyllä vahvimmankin ihmispolon kaipaamaan toimistotyötä! Noh valitukset sikseen, töitähän me tänne tultiinkin tekemään.

Erika ja Topias innokkaana matkalla töiden ääreen
Täältä teidän sitruunat tulee!

Erika surullisena tapaturman jälkeen.


Suskin työn hedelmiä. Kuten näkyy, niin yksi täysi boxi on vielä aika kaukainen haave...

Ostettiin hätäpäissämme myös ihkaoma auto 30km työmatkoja varten. Pyhitetään sille ihan oma postaus myöhemmin, koska tämä nelipyöräinen asfalttien ja sorateiden kuningas ansaitsee kaiken mahdollisen huomion.

Työrikasta päivää sinnekin!- Suski 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti