tiistai 25. maaliskuuta 2014

Taivas kattona

Moikka pitkästä aikaa! Parin viikon ajan ollaan tehty töitä hampaat irvessä ja vapaa-ajalla ollaan oltu niin rättiväsyneitä, että matka sohvalta jääkaapille on ollut pisin reissu, mitä ollaan tehty. Nyt kuitenkin työt ovat keskeytyneet sateen takia muutamaksi päiväksi, joten iso kiitos luontoäidille!

Lomapäivien kunniaksi päätettiin Topiaksen kanssa lähteä pariksi päiväksi pariskuntalomalle. Ajettiin noin 200km päähän lähimmälle rannikolle, jossa useiden tuntien sekä lukuisten kirosanojen jälkeen vihdoin löydettiin tarpeeksi privaatti ranta johon päätimme leiriytyä. Tarkoitus oli nähdä romanttinen auringonlasku, mutta harmiksemme oli tullut jo pilkkopimeää. 
Meidän sisäiset selviytyjän taidot pääsivät melkoiselle koetukselle, kun kohtasimme suuria vaikeuksia tulen teon kanssa. Kaikki puunkappaleet, jotka löysimme oli läpimärkiä sekä suolan kuorruttamia, mutta puolentoista tunnin uurastuksen jälkeen saimme nuotion tulille palmunlehtien avulla (palaa muuten paremmin ku sata jänistä). Hetken elimme jo nälkiintymisen pelossa, loppujen lopuksi odotus kuitenkin palkittiin - makkarapaketti meni kuin kuumille kiville.

Aamulla heräsimme hieman pettyneinä, sillä oli niin pilvistä, että auringonnoususta ei ollut tietoakaan. Kokemuksena yö rannalla oli huikea, mutta yöunet jäivät sen verran vähille, että seuraavana päivänä tipahtelin vähän väliä mihin sattui. 
Päivällä ennenkuin leiriydyimme löysimme söpön rannan, jossa ei ollut ristinsielua. Uimaan ei kuitenkaan uskaltauduttu tämän kyseisen varoituksen takia.
Hehkeänä hyvin nukutun yön jälkeen.
Lempijuoma. Saa moottorit hyrräämään.Käytiin aamupalalla Bundabergin Mäkkärissä. Oli myös hiukan ummehtunut olo ja päätin käydä vessassa pesemässä naaman ja kainalot. Loppusilauksena toimi WC-raikastin, jota pöllähti reilu tuhahdus päälleni katosta olevasta ns. sprinkleristä. Voila! Joten siis sinä joka haluat elää säästöliekillä, heitäppä ne Chanelit nurkkaan! Käytiin päivällä myös leffassa. Katsojien keski-ikä oli lähemmäksi 75 vuotta, joten sulauduttiin joukkoon paremmin kuin hyvin.Susannalla täyttää tänään 21 vuotta ja Topias oli synttärisankari pari päivää sitten, joten ihan pakko kiiruhtaa nyt keittiöön koska kaikki vetää jo kolmatta kierrosta...

Rakkaudella teille, jotka tätä moskaa jaksatte lukea,
Erika <3

3 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Voisitteko kirjoittaa siitä, miten ja mitä kautta saitte työtä? Miten järjestitte pankki & veroasiat ja kämpän? Tämmösiä hauskoja (mutta pakollisia) asioita tulevalle Australian matkaajalle ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toiveesi on toteutettu uusimmassa postauksessa! :)

   Poista
 2. Muistathan että iskä ja täti Annikkiin ovt jo yli 70 v joten muista viettää hyvää aikaa terveisin Annikki

  VastaaPoista