tiistai 15. huhtikuuta 2014

Kaljaa ja kiveksiä

VAROITUS! Tämä postaus ei sovi heikkohermoisille tai verikammoisille.

Moi valkonaamat!

Perjantaina päästiin vähän kokemaan aitoa Australialaista maalaismeininkiä. Ajettiin läheiselle farmille paikallisten ystäviemme kanssa kastoroimaan sonnipoloilta pallit irti. Tarkoitusperä ei ollut suinkaan barbaarinen, vaikka aiommekin nämä pakastimessa odottavat naminyytit myöhemmin suuhumme pistää. Operaation ideana on saada lehmästä mukavan pullea myöhempää teurastusta varten.
Tilanteessa ei käytetty puudutusta ja tehtävä suoritettiin nopeasti. Oltiin odotettu hirveää mytäkkää ja sorkkien kopinaa, mutta urheat nuoret sonnit eivät päästäneet mylväystäkään.


Myöhemmin illalla päästiin kokemaan koko kylän vuoden suurin tapahtuma: Gayndah 100th Show! Tarjolla oli olutta, makkaraa, hattaraa, huvipuisto, sekä "massiivinen" ilotulitusnäytös.  Monen kuukauden odotus palkittiin myös, kun Queenslandin tunnetuin tyttöbändi The Sunny Cowgirls viihdytti meitä country-jollotuksellaan. Ilta sujui paikallisten ukkojen tanssittaessa meitä stetsonit heiluen. Heräämispaikasta päätellen ilta sujui oikein rattoisasti; sohva ei ole ollenkaan kummempi paikka nukkua.Isäntämme Big D ja ruotsalaisystävämme Adam


Kämppikset miinus vasemmalla köllöttävä pappa.

Kuten edellisessä postauksessa kerrottiin, ollaan muuten saatu uusi työpaikka. Emme enää riehu sitruunapuissa, vaan saimme ylennyksen pakkausosaston roboteiksi. Toisinsanoen seistään liukuhihnan edessä ja tehdään samaa rutiinia 10 tuntia päivässä. Työnkuvamme on melko monimutkainen ja vaativa: nokkamme eteen tupsahtaa laatikollinen mandariineja muutaman sekunnin välein, käännämme hedelmät salamannopeasti oikein päin, tarkistamme että niiden koko on oikea ja taittelemme laatikon kiinni. Työpäivän jälkeen olo on aivokuollut ja elämä (mandariinit) vilisee silmien edessä. Tienataan kuitenkin reilut 20 dollaria per tunti, joten rahan tuloa ei voi estää!

Palleja innolla odottaen,
Suski ja Erika


2 kommenttia:

  1. ihana postaus <3 ps. miten te uskalsitte kattoa sitä pallien irroittamista ja ettekai te koskeneet niihin? :o minua ainakin olisi hirvittänyt aivan kamalasti. hyi se veri ja kaikki. yökkk. urheita mimmejä täytyy myöntää! ja olikse mies ihan oikea cowboy kuka ne irrotti? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana, piristit päiväämme! Hahhah, ei uskallettu koskea niihin verisenä - pidettiin hyvä turvaväli niihin. Operaatio ei näyttänyt ollenkaan niin pahalta, kun oltiin alunperin ajateltu. Mies oli paikallinen tuttu ja tehnyt homman monta kertaa aiemmin :)

      Poista