maanantai 24. helmikuuta 2014

Gayndah

Ollaan nyt asetuttu aloilleen ja tulemme luultavasti viettämään ainakin seuraavat kolme kuukautta Gayndahissa. Asumme paikallisen miehen kotona, jossa seuranamme on ruotsalaiset veljekset. Uudesta kotikylästämme ei ole kovin paljoa kerrottavaa, sillä sen 'keskustan' kävelee alle kymmenessä minuutissa päästä päähän ja suurin nähtävyys on jäätävän suuri appelsiinihökkeli.
Kotipiha!
Meidät suomijuntit otettiin erittäin hyvin tänne vastaan ja pääsimme ensimmäisenä päivänämme viettämään BBQ-iltaa paikallisten asukkaiden ja muiden backpackerien seurassa. Matkattiin noin kymmenen kilometrin päähän keskelle autiomaata ja vietettiin iltaa nuotion ääressä syöden, juoden, laulaen ja leikkien. Paikalliset onnistuivat myös sulattamaan meidän tyttöjen sydämet kauniilla kitararämpytyksellään ja country-lauluillaan. Myös toinen kotonamme asuvista ruotsalaisveljistä laulaa ja soittaa pianoa sanoinkuvailemattoman sydäntäsärkevän upeasti, joten ämyrit ovat hautautuneet hämäkkien seitteihin ja torakoiden kakkaan. Nautimme tästä lähin siis pelkästä live-musiikista!

Kylästä löytyi myös onneksemme yksi uima-allas, jossa nautimme tänään päivämme polskien ja pallolla pelaillen. Nyt vaan odotellaan töiden alkamista ja nautitaan vapaapäivistä, jotka saattavat olla vähissä tulevien kuukausien aikana.

P.S. Erikalla oli tänään ilon päivä, koska kipsi on viimein saksittu ja heitetty roskiin - JEE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti